Festvåningsmeny
Förrätter
Kallrökt laxtartar med rostade kavringskrutonger, dill- och krusbärsdressing samt jungfrusallad
Chèvre Chaud med honung, valnötter och ruccola
Huvudrätter
Sotad spetskål med smörstekt skogssvamp, friterad bönkross och Pommes Duchesse
Halstrad röding med citron- och fänkålscrudité, havskräftsås och mandelpotatisstomp med örter
Ankbröst med lättstuvad spetskål, karljohansvamp- och chevrepotatis samt svartvinbärssky
Oxfilémedaljong med vitlök- och chilismör, potatisgratäng, rödvinssås samt sallad på sockerärtor och haricots verts
Grillad entrecôte med chilibearnaise, picklade kantareller, semitorkade tomater och timjansrostad potatis
Desserter
Gräddfilspanacotta med björnbär i rom och pekannötskross
Äppelkaka med vaniljsås och färska bär
Chokladtårta med vaniljgrädde och halloncoulis